Tjenester

Hverdagshunden sin logo representerer oss godt! Den forteller om mangfold og kommunikasjon. Hverdagshunden som de aller fleste av oss har hjemme i stua, har et kompleks kroppsspråk og kommuniserer med oss hele tiden. Den har mangfoldige måter å uttrykke seg på. Det finnes også et mangfold av ulike hunder, størrelser, behov, raser, gemytt, driv- og ikke minst uttrykksmåter. Hverdagshunden ønsker å øke forståelsen mellom eier og hund slik at samarbeidet blir bedre. Alt dette for å skape en bedre og trygg hundehverdag!

Kurs

Hverdagshunden tilbyr grunnleggende kurs som Valpekurs, Grunnkurs og Hverdagslydighet. Alle våre kurs innebærer både teori og praksis. Disse avholdes hovedsaklig i Oslo. Vi har både inne- og utelokaler!

På kurs går vi igjennom det grunnleggende innen hundeatferd, hundetrening, innlæring og motivasjon- vi gjør dette på en svært lettfattelig måte med både videoer og bilder. Vi baserer treningen vår på bruk av positiv forsterkning og belønning av god og ønskelig atferd, samtidig setter vi rammer og retningslinjer og avbryter uønsket atferd. Vi går igjennom hverdagslige situasjoner, lærer oss å håndtere hunden i utfordrende situasjoner samt hvordan forebygge disse, og vi presenterer ulike tema som er relevant for enhver hundeeier. Vi har stort fokus på individuell tilpasset veiledning, også på våre kurs.

Alle våre kurs er weekend kurs, og avholdes fra fredag til søndag. Et kurs innebærer teori og praksis, og alltid få deltakere for god individuell oppfølging. Prisen er kr 1.900,-.  

Privat konsultasjon / trening

En privat konsultasjon innebærer undervisning og praktisk trening, og foregår i eller ved hjemmet eller i en spesifikk situasjon. Gjennom en privatkonsultasjon får du god innsikt i hundens språk og kommunikasjonsevner, og vi ønsker å hjelpe deg individuelt med dine utfordringer, slik at du på best mulig måte kan kommunisere med din hund og mestre det som måtte være deres utfordring.

Ingen utfordring er for liten eller for stor! Om hunden trekker i båndet, bjeffer, er aggressiv og gjør utfall, er usikker og tilbakeholden, eller om du nylig har kjøpt deg valp - Vi har hjulpet mange med stor variasjon i utfordrigene.

Vi kommer hjem til deg, og setter av 2 klokketimer hvor vi kartlegger, informerer og veileder samtidig som vi går løs på problemet ved praktisk trening. Vi vurderer hva som bør gjøres videre, og lager en treningsplan. Det anbefales sterkt å ta en oppfølgingstime (1 klokketime) innen tre uker (selvfølgelig flere hvis behov). Dette for at dere skal få tid til å fordøye alt vi har gått igjennom og tatt i bruk verktøyene vi har gitt dere. Oppfølgingstime bidrar til å ta tak før gamle mønster faller tilbake. Det er enklere å forebygge enn og behandle! Målet vårt er ikke bare at vi skal ta tak i problemets kjerne, men at også du som hundeeier skal fikse dette etter at vi har dratt fra dere. Derfor gir vi dere gode øvelser som gir resultater!

Privat konsultasjon koster kr. 900,- per time inkl. kjøring (Oslo / Asker).

Terapibehandling hund

Charlotte Netteberg utfører terapibehandling av hund basert på holistisk prinsipp. Dette starter opp igjen fra november 2017.

Neglklipp

Vi utfører neglklipp på de aller fleste hunder, både på hunder som synes det er greit, og på de som ikke takler dette. Det vil si at neglklipp er noe vi hjelper til med om det skulle være en utfordring. Vi kan bistå med trening slik at målet er å få hundeeier til å utføre dette selv, uansett om det er hunden eller eier som takler neglklippen dårlig. Ta kontakt!